Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Danger Mouse

Danger Mouse

09/11/2016 | Flixfilm

Se Danger Mouse på Netflix

Indspilningsår: 1981–1992
Genre: Animation, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: David Jason, Terry Scott, Edward Kelsey, Brian Trueman
Spilletid: 25 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Verdens bedste superspion vender tilbage for at redde verden! Han får hjælp af den uheldige hamster Penfold og adskillige, meget avancerede dimser.


Se Danger Mouse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDanger Mouse havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Danger Mouse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Danger Mouse herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Danger Mouse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Danger Mouse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Danger Mouse

 1. Tommy N. Rasmussen - kl. 17:54, 22-03-2018:

  Bedste tegne film☺️hvornår kommer der nye afsnit?
  håber i kan hjælpe. Mvh Tommy N. Rasmussen

 2. Tommy Rasmussen - kl. 13:22, 23-04-2020:

  Hej Flixfilm.
  Jeg prøver igen og håber i svarer denne gang😊Hvornår kommer der nye afsnit af DANGER MOUSE, den bedste tegnefilm på netflix? Håber i kan hjælpe.
  Med venlig hilsen
  Tommy

  Skriv kommentar