Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dangerous Beauty

Dangerous Beauty

15/11/2016 | Flixfilm

Dangerous Beauty på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktion: Marshall Herskovitz
Skuespillere: Catherine McCormack, Rufus Sewell, Oliver Platt
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da en kvinde fra det 16. århundredes Venedig forhindres i at blive gift med sin adelige elsker, har hun to valgmuligheder: Hun kan gå i kloster eller blive kurtisane.

Dangerous Beauty havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dangerous Beauty på YouTube.Se Dangerous Beauty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dangerous Beauty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dangerous Beauty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dangerous Beauty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dangerous Beauty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar