Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dangerous Beauty

Dangerous Beauty

15/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Dangerous Beauty på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Marshall Herskovitz
Skuespillere: Catherine McCormack, Rufus Sewell, Oliver Platt, Fred Ward
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Da en kvinde fra det 16. århundredes Venedig forhindres i at blive gift med sin adelige elsker, har hun to valgmuligheder: Hun kan gå i kloster eller blive kurtisane.


Se Dangerous Beauty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dangerous Beauty havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Dangerous Beauty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dangerous Beauty herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dangerous Beauty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dangerous Beauty stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar