Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dangerous Company

Dangerous Company

31/08/2017 | Flixfilm

Se Dangerous Company på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Thriller
Instruktør: Sheldon Larry
Skuespillere: Alicia Leigh Willis, Rick Ravanello, Melissa Marty, Susan Slome
Spilletid: 87 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: En succesfuld ung forretningskvinde, hvis mor døde af Alzheimers sygdom, begynder at opleve noget, der minder om tegn på demens.


Se Dangerous Company på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDangerous Company havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dangerous Company ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dangerous Company herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dangerous Company er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dangerous Company stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar