Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dangerous Liaisons

Dangerous Liaisons

08/07/2022 | Flixfilm

Dangerous Liaisons på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Rachel Suissa
Skuespillere: Paola Locatelli, Simon Rérolle, Ella Pellegrini
Spilletid: 109 min
Land: France
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 3.9

Handling: Den kloge Célène falder for roden Tristan på sit nye gymnasium i Biarritz, men hun ved ikke, at hun er del af et væddemål, han har med SoMe-dronningen Vanessa.

Dangerous Liaisons havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dangerous Liaisons på YouTube.Se Dangerous Liaisons på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dangerous Liaisons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dangerous Liaisons stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dangerous Liaisons, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dangerous Liaisons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar