Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dangerous Liaisons

Dangerous Liaisons

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Dangerous Liaisons på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Stephen Frears
Skuespillere: Glenn Close, John Malkovich, Michelle Pfeiffer, Swoosie Kurtz
Spilletid: 119 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: To forkælede franske aristokrater, der keder sig, laver et væddemål, der går ud på at fordærve den jomfruelige Cécile de Volanges og den dydige Madame de Tourvel.


Se Dangerous Liaisons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dangerous Liaisons (Farlige forbindelser) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dangerous Liaisons (Farlige forbindelser) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dangerous Liaisons herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dangerous Liaisons (Farlige forbindelser) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dangerous Liaisons stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar