Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dangerous Liaisons

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1988
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Stephen Frears
Skuespillere: Glenn Close, John Malkovich, Michelle Pfeiffer, Swoosie Kurtz
Spilletid: 119 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.6

Resumé: To forkælede franske aristokrater, der keder sig, laver et væddemål, der går ud på at fordærve den jomfruelige Cécile de Volanges og den dydige Madame de Tourvel.


Se Dangerous Liaisons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dangerous Liaisons (Farlige forbindelser) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dangerous Liaisons (Farlige forbindelser) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dangerous Liaisons herunder:Fra premieredatoen (1. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Dangerous Liaisons (Farlige forbindelser) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Dangerous Liaisons stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar