Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dangerous Liaisons

Dangerous Liaisons

01/10/2017 | Flixfilm

Dangerous Liaisons på Netflix

Produktionsår: 1988
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Stephen Frears
Skuespillere: Glenn Close, John Malkovich, Michelle Pfeiffer
Spilletid: 1 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: To forkælede franske aristokrater, der keder sig, laver et væddemål, der går ud på at fordærve den jomfruelige Cécile de Volanges og den dydige Madame de Tourvel.

Dangerous Liaisons (Farlige forbindelser) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dangerous Liaisons på YouTube.Se Dangerous Liaisons på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dangerous Liaisons (Farlige forbindelser) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dangerous Liaisons stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dangerous Liaisons, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dangerous Liaisons (Farlige forbindelser) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar