Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dangerous Lies

Dangerous Lies

30/04/2020 | Flixfilm

Se Dangerous Lies på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Michael M. Scott
Skuespillere: Nick Purcha, Joe Costa, Camila Mendes, Briana Skye
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En fattig sygeplejerske arver overraskende sin patients formue, men mørke hemmeligheder dukker op i kølvandet på hendes nye rigdom og udsætter hende for bedrag og fare.Se Dangerous Lies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dangerous Lies havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dangerous Lies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dangerous Lies:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dangerous Lies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dangerous Lies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar