Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dangerous Minds

Dangerous Minds

01/01/2016 | Flixfilm

Se Dangerous Minds på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Biography, Drama
Instruktør: John N. Smith
Skuespillere: Michelle Pfeiffer, George Dzundza, Courtney B. Vance, Robin Bartlett
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En tidligere marineinfanterist underviser nu på en hårdt belastet skole, hvor elevernes skamløse mobning næsten får hende til at give op den allerførste dag.


Se Dangerous Minds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDangerous Minds havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dangerous Minds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dangerous Minds herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dangerous Minds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dangerous Minds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar