Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dangerous Voyage

Dangerous Voyage

01/11/2022 | Flixfilm

Dangerous Voyage på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tre tilskuere risikerer deres liv i søgen på spor, da en yacht dukker op i Den engelske kanal uden besætning eller nogen form for oplysninger.Se Dangerous Voyage på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dangerous Voyage havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dangerous Voyage på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dangerous Voyage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dangerous Voyage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dangerous Voyage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dangerous Voyage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar