Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daniel Sloss: Live Shows

Daniel Sloss: Live Shows

11/09/2018 | Flixfilm

Se Daniel Sloss: Live Shows på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Daniel Sloss
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Daniel Sloss er klar til at finde det sjove i nogle meget alvorlige emner lige fra de dybt personlige til de helt respektløse.


Se Daniel Sloss: Live Shows på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDaniel Sloss: Live Shows (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daniel Sloss: Live Shows (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Daniel Sloss: Live Shows herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daniel Sloss: Live Shows er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daniel Sloss: Live Shows (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar