Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daniel Sloss: Live Shows

Daniel Sloss: Live Shows

11/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Daniel Sloss: Live Shows på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Daniel Sloss
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: Daniel Sloss er klar til at finde det sjove i nogle meget alvorlige emner lige fra de dybt personlige til de helt respektløse.


Se Daniel Sloss: Live Shows på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Daniel Sloss: Live Shows (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daniel Sloss: Live Shows (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Daniel Sloss: Live Shows herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daniel Sloss: Live Shows er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daniel Sloss: Live Shows (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar