Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daniel Sosa: Maleducado

Daniel Sosa: Maleducado

27/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Daniel Sosa: Maleducado på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Marcos Bucay, Alex Díaz
Skuespillere: Daniel Sosa
Spilletid: 54 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: I sin anden standup-special mindes Daniel Sosa sin barndom, grubler over mexicanske traditioner og beskriver det største problem med "Coco".


Se Daniel Sosa: Maleducado på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Daniel Sosa: Maleducado havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daniel Sosa: Maleducado ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Daniel Sosa: Maleducado herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daniel Sosa: Maleducado er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daniel Sosa: Maleducado stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar