Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daniel Tiger’s Neighbourhood

Daniel Tiger’s Neighbourhood

01/05/2020 | Flixfilm

Se Daniel Tiger’s Neighbourhood på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne serie fortsætter i sporene på den elskede serie "Mr. Rogers' Neighborhood", en serie for børn i alderen 3-5 år, der er baseret på den unge Daniel Tigers eventyr.Se Daniel Tiger’s Neighbourhood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Daniel Tiger’s Neighbourhood (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daniel Tiger’s Neighbourhood (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Daniel Tiger’s Neighbourhood:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daniel Tiger’s Neighbourhood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daniel Tiger’s Neighbourhood (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar