Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Danmark-elskeren Phil Rosenthal vender tilbage på Netflix

Danmark-elskeren Phil Rosenthal vender tilbage på Netflix

04/02/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at Phil Rosenthals positive mad-serie ‘Somebody Feed Phil’ vender tilbage med en sæson 7.

‘Somebody Feed Phil’ er ét af Netflix’ mest populære madprogrammer og følger den madglade vært rundt på alverdens nye destinationer for at smage på eksotiske og lokale lækkerier.

Der er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om hvilke byer og lande Phil Rosenthal vil besøge i den nye syvende sæson, men programmet har tidligere været forbi København, som var en ubetinget succes!

Phil Rosenthal udgav sidste år en bog baseret på serien, og her skriver han at besøget i København var et af de bedste nogensinde og nævner København som blandt top 3 af alle byer i verden han gerne vil bo i.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han elsker alt fra arkitekturen til naturligvis maden, men nævner selv at man giver halvdelen af sin løn til skattemyndigheder mod dog at få gratis sundhedshjælp, skolegang og ren luft og vand!

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Da Phil Rosenthal var i København fik han blandt andet sat tænderne i en klassisk ristet hotdog, samt spiste smørrebrød med kok og tv-vært Adam Aamann, som blandt andet kunne ses i DR-programmet ‘Madmagasinet’.

Besøget i København sker i sæson 2, afsnit 4.

Da første sæson havde premiere i 2018 anmeldte vi her hos Flixfilm programmet, som vi kvitterede med 4 stjerner og skrev blandt andet;

“… For som vært er Rosenthal heldigvis sin helt egen. Han speedsnakker ikke som Jamie Oliver og han bander ikke som Gordon Ramsey. Han bruger en meget personlig tilgang til at vise sine oplevelser og bruger gerne lun humor, der kommer naturligt fra en amerikansk outsider på gennemrejse.”

Se ‘Somebody Feed Phil‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar