Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement

Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement

29/11/2018 | Flixfilm

I Danmark koster et abonnement til streamingtjenesten Netflix minimum 79 kr om måneden, men så får man også adgang til tusindvis af film og serier.

Helt konkret får man adgang til 3306 film og serier, men selvom det lyder af meget så betyder det i realiteten at Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement i forhold til antallet af tilgængelige titler.

Det afslører det amerikanske site Comparitech.

Selvom at Comparitech har en ambition om at sælge VPN-ydelser og man derfor skal tage nogle af deres ord med et gran salt, så giver undersøgelsen et interessant indblik i priserne på Netflix over hele verden.

Mens det er Danmark minimum koster 79 kr om måneden for Netflix – hvis man kan nøjes med 1 streamingadgang og SD-kvalitet, hvilket er svarende til 11,94 dollars, så betaler de i Brasilien kun 5,24 dollars om måneden.

LÆS OGSÅ:   Én af de klammeste Netflix-film får en efterfølger - Se teaser til 'The Platform 2'

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er naturligvis en smule forskelligheder i udvalget mellem de to lande, men hvad angår originale serier fra Netflix, så betaler de altså væsentligt mindre om måneden for serier som ‘Orange Is the New Black’, ‘Stranger Things’, ‘Ozark’ og lignende.

Man skal naturligvis også have i tankerne, at levestandarden og lønningerne i Danmark er væsentligt højere end i Brasilien og man derfor ikke kan sammenligne priserne ligeover.

Det er dog ikke kun i Danmark vi betaler meget for Netflix – Det er hele Norden, som betaler mere end gennemsnittet for (de samme) film og serier.

Netflix havde ved udgangen af september 137 millioner brugere over hele verden.
Skriv kommentar