Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Danny MacAskill’s Imaginate

Danny MacAskill’s Imaginate

20/08/2014 | Flixfilm

Se Danny MacAskill’s Imaginate på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Short
Instruktør: Stu Thomson
Skuespillere: Danny MacAskill
Spilletid: 7 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: Den skotske cyklist forvandler kæmpe kopier af en modeltogbane samt byggeklodser, tegnekridt og andet legetøj til en ny, utrolig cykelprøve.


Se Danny MacAskill’s Imaginate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDanny MacAskill’s Imaginate havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Danny MacAskill’s Imaginate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Danny MacAskill’s Imaginate herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Danny MacAskill’s Imaginate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Danny MacAskill’s Imaginate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar