Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Danny MacAskill’s Imaginate

Danny MacAskill’s Imaginate

20/08/2014 | Ingen kommentarer

Se Danny MacAskill’s Imaginate på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Short
Instruktør: Stu Thomson
Skuespillere: Danny MacAskill
Spilletid: 7 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Resumé: Den skotske cyklist forvandler kæmpe kopier af en modeltogbane samt byggeklodser, tegnekridt og andet legetøj til en ny, utrolig cykelprøve.


Se Danny MacAskill’s Imaginate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Danny MacAskill’s Imaginate havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Danny MacAskill’s Imaginate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Danny MacAskill’s Imaginate herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Danny MacAskill’s Imaginate er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Danny MacAskill’s Imaginate stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar