Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Danny Says

Danny Says

02/03/2017 | Flixfilm

Se Danny Says på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, History, Music
Instruktør: Brendan Toller
Skuespillere: Mx Justin Vivian Bond, John Cale, Judy Collins, Alice Cooper
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Denne dokumentar fortæller om excentrikeren Danny Fields, som var med til at starte karrieren for nyskabende unge kunstnere, der endte som musikikoner.


Se Danny Says på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDanny Says havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Danny Says ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Danny Says herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Danny Says er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Danny Says stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar