Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Danny the Dog

Danny the Dog

20/12/2014 | Flixfilm

Se Danny the Dog på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Danny vokser op som slave og er vant til at skulle kæmpe for at overleve. Faktisk holder hans herre ham i snor, så de kan tjene penge i kampklubber.

Danny the Dog havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Danny the Dog på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Danny the Dog ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Danny the Dog stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Danny the Dog, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Danny the Dog er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar