Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dannys Dommedag

Dannys Dommedag

18/12/2016 | Flixfilm

Dannys Dommedag på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To teenagebrødre må bilægge deres bitre strid, da klimaforandringer frembringer skræmmende skabninger, der er klar til at spise alt inden for rækkevidde.

Dannys Dommedag havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dannys Dommedag på YouTube.Se Dannys Dommedag på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dannys Dommedag ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dannys Dommedag stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dannys Dommedag, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dannys Dommedag er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar