Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dannys Dommedag

Dannys Dommedag

18/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Dannys Dommedag på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: To teenagebrødre må bilægge deres bitre strid, da klimaforandringer frembringer skræmmende skabninger, der er klar til at spise alt inden for rækkevidde.


Se Dannys Dommedag på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dannys Dommedag havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dannys Dommedag ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dannys Dommedag herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dannys Dommedag er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dannys Dommedag stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar