Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dans For Mig

Dans For Mig

18/02/2014 | Ingen kommentarer

Se Dans For Mig på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Music, Sport
Instruktør: Katrine Philp
Skuespillere: N/A
Spilletid: 78 min
Land: Denmark, Germany
Sprog: Danish, English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Følg beretningen om den 14-årige elitesportsdanser Mie, der får udpeget en russisk dansepartner Egor, som flytter ind hos Mies familie i Danmark.


Se Dans For Mig på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dans For Mig havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dans For Mig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dans For Mig herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dans For Mig er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dans For Mig stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar