Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dans For Mig

Dans For Mig

18/02/2014 | Flixfilm

Se Dans For Mig på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Music, Sport
Instruktør: Katrine Philp
Skuespillere: N/A
Spilletid: 78 min
Land: Denmark, Germany
Sprog: Danish, English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Følg beretningen om den 14-årige elitesportsdanser Mie, der får udpeget en russisk dansepartner Egor, som flytter ind hos Mies familie i Danmark.


Se Dans For Mig på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDans For Mig havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dans For Mig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dans For Mig herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dans For Mig er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dans For Mig stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar