Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dans Tes Reves

Dans Tes Reves

10/06/2021 | Flixfilm

Se Dans Tes Reves på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Drama
Instruktion: Denis Thybaud
Skuespillere: Disiz, Béatrice Dalle, Alex Descas
Spilletid: 102 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.3

Handling: En håbefuld rapper kæmper for at blive berømt med hjælp fra en tidligere frisør, der nu er producer, på trods af hans mors drømme om, at han får en almindelig karriere.

Dans Tes Reves havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dans Tes Reves på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dans Tes Reves ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dans Tes Reves stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dans Tes Reves, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dans Tes Reves er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar