Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dansen

20/12/2013 | Flixfilm

Se Dansen på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Jan Troell
Skuespillere: N/A
Spilletid: 20 min
Land: Sweden
Sprog: None
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Annika er en glad alenepige i 30'erne. Da hun møder elektrikeren Lasse, forelsker hun sig voldsomt, men der er noget, som Lasse ikke har fortalt. Noget, han har gjort.


Se Dansen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDansen havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dansen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dansen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dansen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dansen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar