Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Dansk baby-serie kommer til juni – Se den første teaser

Dansk baby-serie kommer til juni – Se den første teaser

22/04/2022 | Flixfilm

skruk dansk serie

Streamingtjenesten Netflix har i dag offentliggjort premieredato og første teaser til den kommende danske serie ‘Skruk’, der er et romantisk komediedrama på seks episoder om fertilitetsbehandling,
forældreskab, valg og kærlighed.

Se klippet til første sæson af ‘Skruk’, som har premiere den 8. juni, nederst i artiklen.

Da fertilitetslægen Nana (Josephine Park) i beruset tilstand inseminerer sig selv med en helt særlig portion sperm – nemlig sin ekskærestes – starter hun en kædereaktion af både store og små katastrofer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hendes forhastede handling fører til en graviditet, og Nana skal nu finde ud af, hvordan hun skal forklare sin tilstand – som ikke kan skjules for evigt – og vinde sin ekskæreste og deres tabte kærlighed tilbage. Problemet er bare, at han ikke virker synderligt interesseret i at finde sammen med Nana igen.

Den hemmelige graviditet giver Nana mulighed for at se sine klienter i et andet lys, men som hendes løgne vokser sig større, bliver det sværere og sværere for hende at navigere i, og for første gang i sit liv må Nana fortælle sandheden – og måske afsløre en hemmelighed, der i sidste ende kan koste hende alt.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Carter'

Hovedrolleindehaver Josephine Park udtaler i forbindelse med serien;

– ”Jeg var ikke i tvivl, da jeg blev tilbudt rollen som Nana i ‘Skruk’, fordi serien berører noget, der fylder meget i mange menneskers liv: ønsket om at få børn og have svært ved det. Jeg håber, ‘Skurk’ kan hjælpe med at aftabuisere det at være i fertilitetsbehandling og på en uhøjtidelig måde italesætte den smerte, men også glæde, der kan være forbundet med at skabe en familie.”

Rollelisten tæller foruden Josephine Park (‘Doggystyle’) også Olivia Joof Lewerissa (‘DNA’), Simon Sears (‘Shadow and Bone’), Charlotte Munch (‘Anna Pihl’), Mikael Birkkjær (‘Borgen’), Tammi Øst (‘En helt almindelig familie’), Emil Prenter, Thomas Levin (‘Borgen’), Jesper Ole Feit Andersen (‘Kastanjemanden’), Amelia Høy (‘Gidseltagningen’), Morten Jørgensen, Anne Sofie Wanstrup og den svenske skuespiller Lisa Carlehed (‘Udvandrerne’).

Serien er skabt af Amalie Næsby Fick og Nikolaj Feifer samt produceret af Dorthe Riis Lauridsen og executive producer Piv Bernth fra Apple Tree Productions.

Se ‘Skurk’ på Netflix Danmark fra den 8. juni.

Foto: Tine Harden / Netflix.Skriv kommentar