Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Dansk film ‘Ehrengard’ med stjernespækket rolleliste lander snart på Netflix – Se trailer

Dansk film ‘Ehrengard’ med stjernespækket rolleliste lander snart på Netflix – Se trailer

17/08/2023 | Flixfilm

Netflix har netop frigivet den første trailer til den kommende danske film ‘Ehrengard: Forførelsens Kunst’, der er instrueret af Bille August (‘Pelle Erobreren’), skrevet af Anders August (‘Lykke-Per’) og med scenografi og kostumer skabt af Hendes Majestæt Dronning Margrethe.

Det humoristiske danske periodedrama kan streames fra den 14. september.

Du kan finde den nye trailer til ‘Ehrengard: Forførelsens Kunst’ nederst i artiklen.

I eventyrriget Babenhausen bliver en ung, selvudnævnt kærlighedsekspert ved navn hr. Cazotte (spillet af Mikkel Boe Følsgaard) hyret af den intrigante storhertuginde (Sidse Babett Knudsen) til at hjælpe med at sikre hende en arving til tronen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens han søger efter en passende kommende prinsesse, fungerer hr. Cazotte også som underviser for den generte og indadvendte kronprins Lothar (Emil Aron Dorph) i kunsten at forføre og elske.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Love at First Sight'

Men deres plan går skævt, da en arving bliver undfanget uden for ægteskabet, og kongefamilien er nødt til at søge tilflugt på Rosenbad-slottet.

Imens interne rivaler i kongefamilien begynder at ane uråd med hensyn til deres snedige plan, forelsker Cazotte sig i hofdamen Ehrengard (Alice Esther Bier Zandén) og lærer gradvist, at han faktisk slet ikke er ekspert i kærlighed.

Udover de allerede nævnte medvirkende inkluderer rollelisten også Emilie Koppel (prinsesse Ludmilla), Sara-Marie Maltha (fru Marbod) og Jacob Lohmann (hr. Marbod).

‘Ehrengard: Forførelsens Kunst’ har premiere på Netflix Danmark den 14. september.
Skriv kommentar