Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Dansk komediefilm kommer på Netflix seks måneder efter biografpremieren

Dansk komediefilm kommer på Netflix seks måneder efter biografpremieren

01/09/2023 | Flixfilm

Netflix har netop meddelt, at den danske komediefilm ‘Bytte bytte baby’, som blev udgivet sidste år, vil blive tilgængelig på deres streamingtjeneste i næste måned.

Dette sker præcist 6 måneder efter at filmen blev vist i de danske biografer.

Du kan se traileren til ‘Bytte bytte baby’ nederst i denne artikel.

‘Bytte bytte baby’ er skabt af instruktøren Barbara Topsøe-Rothenborg, der også stod bag Netflix-succesen ‘Kærlighed for voksne’, som var den mest sete internationale film på streamingtjenesten i sommeren 2022.

Artiklen fortsætter under annoncen

I denne danske komediefilm følger vi to par, der begge har vanskeligheder med at få børn. De opsøger en fertilitetsklinik, men finder hurtigt ud af, at klinikken har forvekslet de befrugtede æg, så nu er den farverige Liv gravid med den kontrol-fikserede Cecilias baby.

De to par beslutter at bytte babyer ved fødslen, hvilket medfører, at de to kvinder nærmest må bytte livsstil for at tage sig af hinandens babyer. Dette viser sig dog at være lettere sagt end gjort, da Liv og Cecilie er hinandens totale modsætninger.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 36 – 2023)

Skuespillerlisten inkluderer flere prominente danske stjerner som Mille Dinesen, Lars Ranthe, Thomas Bo Larsen, Katinka Lærke Petersen og Kasper Dalsgaard.

‘Bytte bytte baby’ havde dansk biografpremiere den 16. marts 2023 og modtog blandede anmeldelser. Især Soundvenue var positiv og skrev: “I en romantisk komedie, der minder om stilen hos Nancy Meyers, behandler ‘Bytte bytte baby’ graviditet og fertilitetsbehandling på en sød, underholdende og rørende måde, som aldrig tidligere set i dansk sammenhæng.”

På den anden side var BT ikke imponeret og gav filmen 2 stjerner med kommentaren: “Når en komedie, der forsøger at tackle et seriøst emne, hverken får mig til at grine eller græde, så mangler den noget.”

‘Bytte bytte baby’ vil have premiere på Netflix Danmark den 6. oktober.
Skriv kommentar