Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Dansk Netflix-serie er et hit i USA

Dansk Netflix-serie er et hit i USA

03/01/2020 | Flixfilm

the rain er et hit i USANetflix har netop udgivet toplister med de mest sete film og serier – herunder de populæreste i Danmark – på streamingtjenesten i løbet af 2019, og den amerikanske topliste byder på en dansk overraskelse.

På listen over de mest sete internationale serier i USA i 2019 ligger den danske katastrofe-serie ‘The Rain’ nemlig på en tiende plads.

Se den fulde top 10 nederst i artiklen.

Selvom ‘The Rain’ ikke ligger i toppen af listen, så er det alligevel imponerende at den danske serie har kravlet sig op på listen. Netflix har nemlig haft premiere på mere end 45 internationale (ikke-engelsksproget) serier i 2019, så der har været kamp om pladserne.

‘The Rain’ har været udskældt i Danmark, men i udlandet har serien været populær og kritikere har blandt andet givet serien ros for en solid historie.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

Netflix har tidligere bekræftet, at mere end end 30 millioner seere har set ‘The Rain’, som i dag er blandt de mest sete sete ikke-engelske Netflix Originals – hvilket placeringen på listen også vidner om.

I ‘The Rain’ er civilisationen, som vi kender den, forsvundet. Seks år efter en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, tilslutter et ungt søskendepar sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted.

Streamingtjenesten annonceret, at ‘The Rain’ vender tilbage for en tredje og sidste sæson i 2020. Den sidste sæson bliver på 6 episoder.

Se ‘The Rain‘ på Netflix Danmark.

ENDJljBWkAkfmle
Skriv kommentar