Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Dansk TV frygter Netflix

Dansk TV frygter Netflix

22/01/2013 | Flixfilm

forbrydelsen netflix dansk tvMan skal i fremtiden ikke forvente at se danske dramaserier som Matador, Borgen og Forbrydelsen på Netflix. De danske tv-stationer DR og TV 2 har nemlig skruet bissen på over for de danske produktionsselskaber for at sikre sig de digitale rettigheder til fremtidige tv-serier, så streamingtjenester som Netflix og YouBio ikke automatisk får mulighed for at vise dem. Det skriver Politiken.

Danmarks Radio og TV 2 frygter nemlig konkurrencen fra de nye tjenester, hvor man med et abonnement kan se alle de film og tv-serier, man orker.

»Hidtil har vi bare givet rettighederne til de producenter, der har lavet noget for os, og så betalt lidt mindre for serierne. Men streamingtjenesterne er en ny konkurrent for os, og jeg er ikke sikker på, at vi vil lave de samme aftaler på de nye serier«, siger Keld Reinicke fra TV 2.

Man kan i dag se serien dramaserien Broen på Netflix som blandt andet blev vist på DR1, men det er muligt, at Netflix kommer til at vente længere på anden sæson af Broen. For mens Nimbus Film er i gang med at optage Broen II, er DR blevet mere forsigtige med at give visningsrettigheder til streamingtjenesterne.

LÆS OGSÅ   Noah Baumbachs dommedagskomedie 'White Noise' får premieredato

Artiklen fortsætter under annoncen

Vicedirektør i YouSee Ulf Lund så meget gerne, at DR’s serier lå på tjenesten YouBio. Og han opfordrer DR til at indgå en aftale, så DR’s serier bliver tilgængelige for danskerne på nettet:

»Jeg synes grundlæggende, at det er forkert, at man ikke kan se DR’s dramaserier på nettjenesterne. De er ikke alene enormt gode, de rammer også virkelig bredt blandt danskerne. Og danskerne har måske også en naturlig forventning om at kunne få adgang til dem. Jeg går da ud fra, at DR også har et reelt ønske om at gøre alt, hvad de laver, mest muligt tilgængeligt«, siger han.

Læs hele artiklen på Politiken.6 kommentarer til Dansk TV frygter Netflix

 1. Mikkel - kl. 11:54, 22-01-2013:

  kunne i ikke lægge alle Power Rangers ting, ind i en menu for sig selv, eller lægge alle afsnit et sted?

  og kan i afsløre hvad den næste tegnefilm på netflix bliver? den sidste var det med anders and.

 2. Flixfilm - kl. 12:38, 22-01-2013:

  Hej Mikkel,

  Flixfilm er ikke associeret med Netflix så vi kan desværre ikke fortælle dig hvilke nye titler der kommer i fremtiden.

  Mht. til Power Rangers så kom der meget af det for et par uger siden. Du kan se titlerne her: Power Rangers på Netflix.

 3. mikkel - kl. 12:52, 22-01-2013:

  oki, 20 Power Rangers. jep, det er det jeg mener, det er fuldkommen spamet med Power Rangers på netflix. xD 4. Kasper B. Hansen - kl. 20:39, 22-01-2013:

  Haha!

  Alle sæsoner af Power Rangers er kommet på den danske Netflix. Jeg håber, at de fortsætter den gode stil, også giver os MegaForce, når den er blevet vist i USA.

  Jeg er åbenbart ikke den eneste, der har kæmpet mig igennem Power Rangers Samurai, og bagefter givet den 5 stjerner!

  Folk brokker sig konstant over mangel på content på Netflix Danmark, og hvad vælger de så at gøre? Tilføje alle sæsoner af Power Rangers obviously. Ikke nok med det, så er der også kommet VR Troopers, Beetle Borgs og Turtles The Next Mutation!

  Det er Priceless! Jeg dør af grin, da jeg garanteret er den eneste, der sidder og ser det lort. Man skulle næsten tro, at den Danske Netflix er skræddersyet til mig. Fornyligt fik jeg også set Drunken Tai Chi, og jeg skreg af grin hele filmen igennem – Nå ja, og så var Donnie Yen også pænt lækker i den.

  Det mest spændende ved de sæsoner af Power Rangers, de har tilføjet er, at der også er sæson´er som RPM, Junglefury og Light Speed Rescue for at nævne nogle. De er nemlig i skrivende stund kun udgivet på dvd i tyskland, og det vil sige, at der ikke er noget Engelsk lydspor. Derfor er det nu muligt for os, at se sæsoner, der før kun var at finde på tysk!

  Det er så fedt, og også lidt at sjovt. Jeg er mere end tilfreds med Netflix.

  Bedste 79 kroner, jeg nogensinde har brugt! 😀

 5. mikkel - kl. 14:35, 23-01-2013:

  jeg får grineflip. kun en film tilføjet siden torsdags. lol

  og den film har jeg ikke tænkt mig at se.

 6. Elias - kl. 21:29, 03-02-2014:

  Til Kasper B. Hansen.

  Jeg er rigtig glad for at du godt kan lide og se Power Rangers. Det er dejligt at vide at jeg trods alt ikke er den eneste der kan lide at se Power Rangers.

Skriv kommentar