Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Danske medier fejlinformerer om Netflix

Danske medier fejlinformerer om Netflix

20/05/2017 | Flixfilm

33 pct af de danske husstande har abonnement til Netflix, hvilket gør streamingtjenesten til den klart mest populære og fortrukne film- og serie-tjeneste herhjemme.

Den store popularitet gør naturligvis streamingtjenesten til et yndet emne i den danske bladpresse. Men ikke alle danske medier kan differentiere mellem Netflix i Danmark og øvrige lande, hvilket betyder at danske medlemmer ofte bliver fejlinformeret når de læser artikler om Netflix publiceret i i Danmark.

I seneste eksempel har BT, Berlingske og Alt for Damerne kørt artikler med kommende nyheder på Netflix – endda under overskriften “Filmredaktør: Her er alle de premierer, du kan glæde dig til på Netflix, HBO og Viaplay i maj.”

Filmredaktørerne på de nævnte medier har dog ikke gjort deres research ordentligt. I artiklen påstås det at “Sherlock sæson 4 begynder på Netflix den 15. maj“, men enhver serie-fan vil vide at den pågældende sæson allerede kom på Netflix Danmark i januar 2017.

Årsagen til fejltagelsen er, at medierne har en tendens til at kopiere fra amerikanske medier og artikler. Og ganske rigtigt, så kom Sherlock sæson 4 på den amerikanske Netflix i maj – Men det har jo ingen interesse for danske Netflix-medlemmere, som i øvrigt har kunnet se den nye sæson i flere måneder.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Artiklen fortsætter under annoncen

Indrømmet, det kan være en jungle at finde rundt i nyhederne om Netflix og de nye film og serier, da end ikke alle Netflix-serier får premiere i Danmark, heriblandt Pacific Heat og Mystery Science Theater 3000.

Konklusion; Følg med på Flixfilm.dk hvis du vil være sikker på at få nyheder om film og serier, der er gældende for og vedrører Netflix i Danmark.
2 kommentarer til Danske medier fejlinformerer om Netflix

  1. Hans Torm - kl. 14:44, 21-05-2017:

    Du skulle absolut lige minde mig om at vi bliver snydt for Mystery Science Theater 3000 i Danmark… Suk! Til tider er der godt nok nogle der skyder sig selv i foden med alt det rettighedspjat. Bliver skønt når Netflix endnligt for alvor kommer igennem med deres politik om kun at købe rettigheder på verdensplan.

  2. Lukas Sprehn - kl. 10:38, 12-06-2017:

    Jeg er enig Hans. Meget enig. I sær da den nye sæson starter med Reptilicus! Dansk filmhistorie! Dog en rædsom film.

Skriv kommentar