Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Danske medier fejlinformerer om Netflix

Danske medier fejlinformerer om Netflix

20/05/2017 | 2 kommentarer

33 pct af de danske husstande har abonnement til Netflix, hvilket gør streamingtjenesten til den klart mest populære og fortrukne film- og serie-tjeneste herhjemme.

Den store popularitet gør naturligvis streamingtjenesten til et yndet emne i den danske bladpresse. Men ikke alle danske medier kan differentiere mellem Netflix i Danmark og øvrige lande, hvilket betyder at danske medlemmer ofte bliver fejlinformeret når de læser artikler om Netflix publiceret i i Danmark.

I seneste eksempel har BT, Berlingske og Alt for Damerne kørt artikler med kommende nyheder på Netflix – endda under overskriften “Filmredaktør: Her er alle de premierer, du kan glæde dig til på Netflix, HBO og Viaplay i maj.”

Filmredaktørerne på de nævnte medier har dog ikke gjort deres research ordentligt. I artiklen påstås det at “Sherlock sæson 4 begynder på Netflix den 15. maj“, men enhver serie-fan vil vide at den pågældende sæson allerede kom på Netflix Danmark i januar 2017.

LÆS OGSÅ   Eddie Murphys 'Beverly Hills Cop 4' lander hos Netflix

Årsagen til fejltagelsen er, at medierne har en tendens til at kopiere fra amerikanske medier og artikler. Og ganske rigtigt, så kom Sherlock sæson 4 på den amerikanske Netflix i maj – Men det har jo ingen interesse for danske Netflix-medlemmere, som i øvrigt har kunnet se den nye sæson i flere måneder.

Indrømmet, det kan være en jungle at finde rundt i nyhederne om Netflix og de nye film og serier, da end ikke alle Netflix-serier får premiere i Danmark, heriblandt Pacific Heat og Mystery Science Theater 3000.

Konklusion; Følg med på Flixfilm.dk hvis du vil være sikker på at få nyheder om film og serier, der er gældende for og vedrører Netflix i Danmark.2 kommentarer til Danske medier fejlinformerer om Netflix

  1. Hans Torm - kl. 14:44, 21-05-2017:

    Du skulle absolut lige minde mig om at vi bliver snydt for Mystery Science Theater 3000 i Danmark… Suk! Til tider er der godt nok nogle der skyder sig selv i foden med alt det rettighedspjat. Bliver skønt når Netflix endnligt for alvor kommer igennem med deres politik om kun at købe rettigheder på verdensplan.

  2. Lukas Sprehn - kl. 10:38, 12-06-2017:

    Jeg er enig Hans. Meget enig. I sær da den nye sæson starter med Reptilicus! Dansk filmhistorie! Dog en rædsom film.

    Skriv kommentar