Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Danske Netflix-film i støbeskeen

Danske Netflix-film i støbeskeen

24/05/2018 | Flixfilm

Det er blot få uger siden, at de første danske Netflix-serie ‘The Rain’ havde premiere, men nu kan også et par danske NEtflix-film være på vej til streamingtjenesten.

Netflix har nemlig indgået et samarbejde med den danske filmproducent, Kim Magnusson. Han skal producere en række film eksklusivt til Netflix, og de vil få global premiere på tjenesten. Filmene bliver skandinaviske, dvs. primært på dansk, norsk og svensk og med lokale skuespillere.

Det oplyser streamingtjenesten til Netflix.

Kim Magnusson er den første dansker, der indgår en sådan aftale med Netflix, der tidligere har lavet lignende aftaler med blandt andet Jerry Seinfeld, Shonda Rhimes, Ryan Murphy og seneste det tidligere præsindentpar Barack og Michelle Obama.

Artiklen fortsætter under annoncen

– “Jeg er selvfølgelig beæret over, at Netflix vil arbejde med mig. Netflix ønsker at lave lokalt indhold, og lige nu er der stor interesse for Skandinavien. Vi arbejder godt, vi taler engelsk og vi har en fantastisk evne til at fortælle historier,” siger Kim Magnusson til Berlingske.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 34 – 2021)

Kim Magnusson har tidligere været direktør for Nordisk Film og produceret mere end 125 film heriblandt ‘Terkel i Knibe’, ‘Adams Æble’, ‘Blinkende Lygter’, ‘Mænd og Høns’ og ‘Pusher II’.

Det er på nuværende tidspunkt ikke offentliggjort hvornår den første – og hvilken – film med Kim Magnusson som producent, får premiere på Netflix Danmark.    Skriv kommentar