Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Danske Netflix-medlemmer betaler mest

Danske Netflix-medlemmer betaler mest

02/09/2015 | Flixfilm

netflix danmark logoDet kommer måske ikke som den store overraskelse når man tager det generelle prisniveau i betragtning, men danskerne betaler mere end nogen andre for at få adgang til streamingtjenesten Netflix.

Det er det amerikanske online magasin Quartz, der har sammenlignet abonnementspriserne i alle de lande hvor Netflix er tilgængelig. Denne undersøgelse viser, at Danmark med en pris på omkring 15 USD om måneden, hvilket svare til ca. 100 danske kroner. Hvorledes Quartz komme frem til dette beløb, vides dog ikke, da det som bekendt koste 89 kr at have Netflix i Danmark. Siden undersøgelsen blev lavet er den amerikanske dollarskurs dog faldet, men Danmark er sammen med Norge stadig de dyreste Netflix-lande.

LÆS OGSÅ   Netflix redder thrillerserien 'Manifest'

Det billigste Netflix-land er Argentina. Her betaler de kun omkring 4.75 USD (32 DKK) om måneden, hvilket svare til en besparelse på ca. 60 DKK i forhold til hvad danskerne betaler.

I juli hævede Netflix priserne i Danmark, efter at en lang række lande var blevet ramt af prisstigninger tidligere på året. Netflix begrunder prisstigningerne med at de er nødvendige for fortsat at kunne tilbyde film og serier, samt lave originalt indhold.

Artiklen fortsætter under annoncen4 kommentarer til Danske Netflix-medlemmer betaler mest

 1. Johnny B. - kl. 16:01, 02-09-2015:

  Vi betaler mest for mindst, mange tak for det.
  Får vi ikke snart en stigning mere, det er så dejligt at blive snydt.

 2. Christian - kl. 07:49, 03-09-2015:

  Jeg betaler kun 79 🙂

 3. Brian - kl. 13:09, 03-09-2015:

  Det passer absolut ikke at vi få “mindst” og der er ingen som bliver “snydt”.
  Vi dansker betaler 79,- om måned og har adgang til ikke kun vores egen udgave af Netflix, men Netflix fra 16 andre land. Og adgangen koster ikke mere, da Hola Better Internet (bland andet) er gratis.
  Hvordan kan folk ikke ved at 79,- er til Netflix over alt og ikke kun Danmark? Det har ellers været sådan siden 16.okt 2012. 4. Peter - kl. 14:22, 03-09-2015:

  Brok, brok, brok …..tag nu og glæd jer over en filmtjeneste som køre stabilt og med et ganske okay udbud af film, stand up shows og tv serier heriblandt flere egen produktioner.

  Prisen i forhold til den samlede kvalitet og udbud så passer det godt sammen.

  Skriv kommentar