Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Danske stjerner med i ‘Love & Anarchy’ sæson 2

Danske stjerner med i ‘Love & Anarchy’ sæson 2

04/05/2022 | Flixfilm

kaerlighed anarki anarchy love

Streamingtjenesten Netflix har netop meddelt, at anden sæson af det svenske romantiske kontordrama ‘Kærlighed og anarki’ / ‘Love & Anarchy’ får premiere den 16. juni.

Herudover kan Netflix annoncere, at den nye sæson får selskab af et par danske stjerner. Nemlig David Dencik (‘Kastanjemanden’) og Marina Bouras (‘Når støvet har lagt sig’).

Første sæson af ‘Kærlighed og anarki’ handlede om Sofie (Ida Engvoll) – en karrieredrevet konsulent der fik til opgave at modernisere et gammelt forlagshus, mens hun mødte unge IT-fyr, Max, og der opstod en uventet flirt mellem dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den kommende sæson er Sofie er nyskilt og forsøger at skabe et nyt liv, der vil omfatte Max. Men uforudsigelige begivenheder gør, at hun pludselig er midt i en livskrise, som også har store konsekvenser for Max og intet bliver, som de har forestillet sig.

Samtidig kæmper det lille forlag Lund & Lagerstedt fortsat med den traditionelle litteraturverden på den ene side og alle de nye muligheder, nutiden byder på på den anden. Det varer ikke længe, ​​før konflikterne hagler mellem gammelt og nyt, mellem de store kunster og økonomiske realiteter.

LÆS OGSÅ   Netflix frigiver nyt 2-minutters klip fra 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'

Hvad er rigtigt og forkert, normalt og unormalt, hvad er egentlig ægte – og betyder det overhovedet noget? Midt i denne tumult står vores karakterer med bankende hjerter og forsøger at forstå både livet og sig selv.

‘Love & Anarchy’ er lavet af Lisa Langseth, der har film om ‘Euphoria’, ‘Hotell’ og ‘Pure’ på sit CV. Langseth er også hovedmanuskriptforfatter sammen med Alex Haridi (‘Quicksand’, ‘Blue Eyes’, ‘Real Humans’)

Se ‘Love & Anarchy‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 16. juni.Skriv kommentar