Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Dansker får rolle i Stranger Things sæson 2

Dansker får rolle i Stranger Things sæson 2

08/11/2016 | Flixfilm

dansker-stranger-things-netflixNetflix har netop afsløret en række nye ansigter til Stranger Things sæson 2 og blandt disse navne var der en interessant nyhed set med danske øjne. Det er nemlig blevet afsløret at en dansker medvirker i den nye sæson af hit-serien.

Det er danske Linnea Berthelsen, som i Stranger Things vil spille karakteren Eight, der beskrives som værende en følelsesmæssigt påvirket, magnetisk ung kvinde, der led et frygtelig tab som barn. Selvom hun ikke lever i Hawkins, er hun på mystisk vis koblet til de overnaturlige begivenheder på Hawkins National Laboratory.

23-årige Linnea Berthelsen (billedet) har tidligere medvirket i mindre kortfilm og teaterstykker, så det bliver spændende og se hvorledes hun klarer den når Stranger Things sæson 2 forventes at få premiere på Netflix Danmark i sommerhalvåret 2017.

Foruden det danske islæt, så er det også blevet bekræftet at Sean Astin, som kendes som hobbitten Sam fra Ringenes Herre-trilogien, også vil medvirke i den nye sæson af Stranger Things, som den tidligere nørd Bob Newby, der nu arbejder på den lokale radiostation Hawkins RadioShack.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også Paul Reiser fra blandt andet Oscar-vinderen Whiplash fra 2014 vil være med som karakteren Dr. Owens, der arbejder hos det berygtede Department of Energy.

Det skriver The Hollywood Reporter.

LÆS OGSÅ   Nye Netflix-serier i 2021

Tidligere blev det ligeledes bekræftet at alle de velkendte ansigter fra første sæson, herunder Millie Bobby Brown, der spiller Eleven, vil være med i sæson 2.

Der er endnu ingen forlydninger om hvad der kommer til at ske i anden sæson, som bliver på 9 afsnit – hvilket er ét afsnit mere end det var tilfældet i første sæson – men skaberne skaberne Matt Duffer og Ross Duffer (The Duffer Brothers) har tidligere udtalt, at de nye afsnit skal ses som en fortsættelse og ikke blot en sæson 2. “Vi ønskede ikke at lave en serie som The Killing/Forbrydelsen. Vi ville gerne løse det primære mysterie om Wills forsvinding i første sæson, således det føles som en 8 timer lang film.”

Serien Stranger Things er en kærlighedserklæring til 80’erne, hvor en ung dreng forsvinder ud af den blå luft. Mens venner, familie og politi leder efter drengen bliver de trukket ind i et ekstraordinært mysterium, der involverer tophemmelige offentlige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter, og en meget mærkelig lille pige.

Stranger Things sæson 2 kan ses på Netflix Danmark i 2017.    Skriv kommentar