Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Danskerne deler deres Netflix-abonnement

Danskerne deler deres Netflix-abonnement

05/06/2017 | Flixfilm

Deler du dit streaming-abonnement med venner og bekendte, så er du ikke den eneste.

En rundspørge, som YouGov har foretaget for Søndagsavisen viser, at 31 procent af de danskere, der abonnerer på en streamingtjeneste, har delt deres konto med personer udenfor husstanden.

Der er dog grund til, at være varsom med at sende dine brugeroplysninger rundt til venneflokken; Det bryder nemlig med de generelle retningslinjer ved brug af Netflix, som lyder at den, der har oprettet og betaler for Netflix-abonnementet er den primære bruger og ikke bør dele sit kodeord.

Netflix tilføjer i retningslinjerne; “Vi kan til enhver tid opsige din konto eller sætte din konto pause for at beskytte dig, Netflix eller vores partnere mod identitetstyveri eller anden bedragerisk aktivitet.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Retningslinjer som man naturligvis automatisk accepterer ved oprettelse af abonnement.

Det er i orden, at dele sin konto med familien indenfor husstanden og det bevidner muligheden for at lave profiler også, men når børnene flytter hjemmefra så forventer Netflix, at de selv opretter et medlemsskab til Netflix. Som Reed Hastings, direktør for Netflix, forklarede til journalister på computerelektronik-messen CES;

LÆS OGSÅ   Se teaser til hårdtpumpende western 'The Harder They Fall' med Idris Elba

“Når børnene fortsætter i deres liv, har de lyst til at have kontrol over deres liv, og da de har en indkomst ser vi dem som særskilte medlemmer”, lød det fra Reed Hastings ifølge The Huffington Post.

Rygterne vil dog vide, at Netflix endnu ikke har opsagt nogle kunder for at have delt deres konto med venner og bekendte.    Skriv kommentar