Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Danskerne elsker børne- og familiefilm

Danskerne elsker børne- og familiefilm

11/05/2014 | Flixfilm

friends venner serie netflixNetflix var forleden på besøg i Norge hvor indkøbschefen for indhold i Europa, Kelly Merryman, afslørede at vi på Netflix i Danmark elsker børne- og familiefilm. Herudover er vi også vilde med Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler og Joey i den amerikanske komedieserie Friends. Det skriver Kampanje.com.

Kelly Merryman afslørede også hvad de kan lide, at se i de andre nordiske lande og det er nogle helt andre vaner de har i forhold til Danmark. I Norge elsker de politiske thrillere og mysterier, som House of Cards og Homeland, mens de i Sverige især er vilde med dramaserier som Breaking Bad og Dexter.

Forskellen i landene betyder, at Netflix ikke ser Norden som én region og dermed køber det samme indhold til alle lande. De indkøber det som indbyggerne i de pågældende lande foretrækker.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Good Nurse'

At danskerne elsker børne- og familiefilm kommer ikke som den store overraskelse, da Netflix især hitter hos børnefamilier, som kan se film og serier uafbrudt og uden reklamer. Netflix har også oprettet en hel børneafdeling på deres streamingtjeneste hvor kun indhold, der henvender sig til børn vises. Man skal dermed ikke være bekymret for at børnene kommer til at starte f.eks. en actionfilm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien Friends (Venner) kom på Netflix 1. maj og er dermed i løbet af kort tid blevet noget af det mest populære indhold på filmtjenesten. På nuværende tidspunkt kan sæson 1-3 findes på Netflix Danmark.3 kommentarer til Danskerne elsker børne- og familiefilm

 1. Bent - kl. 05:19, 15-05-2014:

  Håber ikke denne artikel betyder at vi så næsten kun få børne film og venner i Dk.
  For så er jeg ikke kunde mere hos netflix. For syntes godt nok der er meget af den slags.
  Flere gode lange eventyr, action, science osv serie og film.
  Tag for ex. Den gamle serie mener den er fra 80-erne så dyr kan den da ikke være, Maiami Vice.
  Og der er meget andet.
  Men der er da klart der bliver set mest af det netflix skriver hvis det er det der er mest af.
  Og igen så der sikkert også mange der planet deres børn foran netflix tegnefilm så de får fred til deres gøre mål og fred med det. Men man kan så ikke bare sige danskerne vil have børne film og venner. For det er ikke det indtryk jeg har blandt venner og bekendte. De vil have flere serier og film og ikke børnefilm. Det skal også være der men vi mangler flere serier i science, action og eventyr osv.

 2. Allan - kl. 19:40, 16-05-2014:

  Det håber jeg virkeligt ikke.
  Synes allerede jeg bruger store mængder tid på at low rate my little pony, power rangers og alt det andet børnegejl i en sådan grad at det forhåbentligt ikke popper op igen. Alligevel, skal jeg dog blot se én film med skyggen af sci fi, før netflix foreslår alt det junk jeg prøver at undgå..
  Og ja DK elsker friends. Det ved enhver der har haft Tv2 indenfor de sidste 15år. En af de selv samme grunde til at at jeg i første omgang søgte væk fra tv. Den uendelige flod af ligegyldige genudsendelser og sensationstv.

 3. Irel - kl. 09:19, 10-07-2014:

  The two that come to mind right away is Matt Damon and Hugh Grant. I love almost ainhtyng they star in. On the flip side, I think Brad Pitt is one of the most amazing and talented actors, but I usually stay away from his movies because I’ve disliked almost every one of his movies that I’ve seen. Christy

Skriv kommentar