Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Danskerne er vilde med Netflix

Danskerne er vilde med Netflix

04/06/2014 | Flixfilm

netflix danmark succesNetflix har taget Danmark med storm og er nu den suverænt største streamingtjeneste i Danmark.

En ny undersøgelse fra analysebureauet Wilke viser, at 29 procent af de danske husstande har abonnement eller et gratis prøveabonnement til Netflix. Ved årsskiftet viste en lignende undersøgelse fra DR Medieforskning, at 19 procent havde adgang til Netflix. Antallet af medlemmer er dermed steget eksplosivt de seneste måneder. 29 procent svarer til, at 704.000 husstande har abonnement til Netflix.

Netflix har tidligere udtalt, at målet for streamingtjenesten er, at nå ud til 1/3 af husstandene i Danmark.

Årsagen til Netflix succes påpeges af eksperter til, at være den brede tilgængelighed. Hvor konkurrenterne ikke kan tilbyde streaming på alle platforme eller kræver en ekstra boks tilsluttet til tv’et, har Netflix den store konkurrencefordel, at de er tilgængelige på stort set alle apparater og platforme, som Apple TV, PlayStation, Xbox, Android og iOS.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Sea Beast'

Artiklen fortsætter under annoncen

De mange medlemmer betyder også, at man kan forvente mere indhold på Netflix. Reed Hastings, administrerende direktør hos Netflix, har nemlig tidligere udtalt at jo flere, der tilmelder sig filmtjenesten, jo flere film og serier vil der også være.

Streamingtjenesterne Viaplay, TV2 Play og HBO Nordic er alle langt bag efter Netflix hvad angår antal medlemmer og den danske streamingtjeneste YouBio, som TDC står bag, figurer end ikke i undersøgelsen fra Wilke.Skriv kommentar