Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Danskerne har abonnement til flere filmtjenester

Danskerne har abonnement til flere filmtjenester

26/09/2013 | Flixfilm

netflix abonnement filmtjenesteNetflix er en streamingtjeneste som udelukkende fokuserer på film og serier og derfor har mange danskere også medlemskab til mere end én streamingtjeneste, da der er indhold som Netflix ikke kan tilbyde. Det udtaler Reed Hasting, direktør hos Netflix, i forbindelse med et interview til DR.

– Vi er ikke ude på at tilbyde alt. Det eneste, vi koncentrerer os om, er film og tv-serier. Vi er f.eks. ikke på markedet for nyheder og sport, fortæller Reed Hastings. Det er især streamingtjenesterne Viaplay, TV 2 Play og HBO Nordic som danskerne også har abonnement til. Hos HBO Nordic har man de eksklusive rettigheder til serier som The Sopranos og Game of Thrones, mens man ved Viaplay og TV 2 Play kan tilbyde et mix af nyheder, film og sport.

Reed Hastings mener derfor heller ikke, at de øvrige streamingtjenester skal føle sig truet. Netflix har nemlig ingen umiddelbare planer om at vise sport og nyheder, derfor har de også noget som Netflix ikke kan tilbyde. – Vi mærker, at kunderne gerne vil streame film og tv-serier, så de kan se dem, når de selv ønsker det, og det er det vi fokuserer på, udtaler han.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Family Switch'

Mens streamingtjenesterne i Danmark generelt mærker en fremgang, så ser det noget værre ud for de traditionelle tv-stationer og tv-pakker. En ny undersøgelse fra YouGov, viser nemlig at 16 procent af danskerne overvejer at opsige deres tv-abonnement til fordel for udelukkende at streame film og tv-serier.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar