Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Danskerne kaster sig over ‘Kastanjemanden’

Danskerne kaster sig over ‘Kastanjemanden’

21/10/2021 | Flixfilm

Kastanjemanden seertal

I slutningen af september havde Netflix premiere på den danske serie ‘Kastanjemanden’, som er baseret på den populære roman skrevet af den anmelderroste forfatter bag ‘Forbrydelsen’, Søren Sveistrup.

Thriller-dramaet blev hurtigt et verdensomspændende streaminghit med en top 10 placering i mere end 50 lande heriblandt Uruguay, Rusland, Tjekkiet, Polen og Grækenland.

I Danmark har ‘Kastanjemanden’ naturligvis også været en succes med en topplacering i flere uger.

I forbindelse med seneste regnskab fra Netflix kunne streamingtjenesten løfte sløret for hvor mange danskere vil/har kastet sig over serien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix forventer at omkring to tredjedele af streamingtjenestens danske kunder vil have streamet serien i løbet af de første fire uger efter premieren den 29. september.

Ifølge en undersøgelse fra YouGov har 42% af danskerne adgang til Netflix. Det betyder at lidt over 2,4 millioner danskere har Netflix.

Med andre ord vil ‘Kastanjemanden’ have et seertal på omkring 1,6 millioner danskere. Det er omtrendt det samme antal seere som første sæson af ‘Forbrydelsen’ da den løb over skærmen på DR1 for snart 10 år siden.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i marts 2024

Serien kan dog stadig nå at blive set af mange flere i Danmark og ude i verden da den psykologiske thriller stadig stadig hitter med en top 10 placering i mere end 23 lande.

‘Kastanjemanden’, som har Danica Curcic (‘The Mist’, ‘Equinox’), Mikkel Boe Følsgaard (‘The Rain’, ‘En kongelig affære’), Iben Dorner (‘Borgen’), Lars Ranthe (‘Druk’) og David Dencik (‘Chernobyl’, ‘Bond 25: No Time To Die’) på rollelisten, handler om en uforudsigelig jagt på en morder, der efterlader kastanjefigurer som et makabert visitkort på sine ofre – og pludselig bliver én af sagerne forbundet med en højprofileret efterforskning om et forsvundet barn.

Se ‘Kastanjemanden‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar