Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dany Boon : Des Hauts-De-France

Dany Boon : Des Hauts-De-France

04/05/2018 | Flixfilm

Se Dany Boon : Des Hauts-De-France på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Isabelle Nanty
Skuespillere: Dany Boon
Spilletid: 113 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: I sit one man-show ser den franske superstjerne Dany Boon på sit hjemland, sit første komikerjob og udfordringerne ved at være forældre til fjendtlige teenagere.


Se Dany Boon : Des Hauts-De-France på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDany Boon : Des Hauts-De-France havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dany Boon : Des Hauts-De-France ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dany Boon : Des Hauts-De-France herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dany Boon : Des Hauts-De-France er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dany Boon : Des Hauts-De-France stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar