Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » D’après une Histoire Vraie

D’après une Histoire Vraie

01/06/2020 | Flixfilm

Se D’après une Histoire Vraie på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Vishal Mishra
Skuespillere: Sunil Grover, Zakir Hussain, Dipannita Sharma, Rajesh Sharma
Spilletid: 123 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: En forfatterinde, der er presset efter sin seneste selvbiografiske roman, får et forhold til en brændende beundrer med mystiske intentioner.


Se D’après une Histoire Vraie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


D’après une Histoire Vraie (Baseret på en sand historie) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om D’après une Histoire Vraie (Baseret på en sand historie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til D’après une Histoire Vraie:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til D’après une Histoire Vraie (Baseret på en sand historie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at D’après une Histoire Vraie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar