Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » D’après une Histoire Vraie

D’après une Histoire Vraie

01/06/2020 | Flixfilm

D’après une Histoire Vraie på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Vishal Mishra
Skuespillere: Sunil Grover, Zakhir Hussain, Yugant Badri Pandey
Spilletid: 123 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En forfatterinde, der er presset efter sin seneste selvbiografiske roman, får et forhold til en brændende beundrer med mystiske intentioner.

D’après une Histoire Vraie (Baseret på en sand historie) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til D’après une Histoire Vraie på YouTube.Se D’après une Histoire Vraie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om D’après une Histoire Vraie (Baseret på en sand historie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at D’après une Histoire Vraie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame D’après une Histoire Vraie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til D’après une Histoire Vraie (Baseret på en sand historie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar