Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Darc

01/05/2018 | Flixfilm

Se Darc på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Julius R. Nasso
Skuespillere: Tony Schiena, Armand Assante, Kippei Shîna, Shô Ikushima
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En agent fra Interpol forsøger at stoppe organiseret menneskesmugling og får hjælp fra en brutal forbryder, der kender den japanske yakuza-mafia indefra.


Se Darc på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDarc havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Darc ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Darc herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Darc er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Darc stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar