Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dare Me

20/03/2020 | Flixfilm

Se Dare Me på Netflix

Indspilningsår: 2019–2020
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Willa Fitzgerald, Herizen F. Guardiola, Marlo Kelly, Rob Heaps
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Venskaber vælter og loyaliteter skifter, da en iskold ny cheerleadertræner overtager skoleholdet med Beth og hendes trofaste bedsteveninde, Addy, i spidsen.


Se Dare Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDare Me (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dare Me (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dare Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dare Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dare Me (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar