Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daredevil

Daredevil

15/10/2021 | Flixfilm

Daredevil på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Action, Crime
Instruktion: Mark Steven Johnson
Skuespillere: Ben Affleck, Jennifer Garner, Colin Farrell
Spilletid: 103 min
Land: United States, Switzerland
Sprog: English, Greek, Italian
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Ben Affleck er Matt Murdock, en Marvel Comics-helt, der er advokat om dagen, men bekæmper forbrydere om natten for at hævne mordet på sin far, der var bokser.

Daredevil havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Daredevil på YouTube.Se Daredevil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Daredevil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daredevil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Daredevil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Daredevil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar