Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » “Daredevil har aldrig været bedre!”

“Daredevil har aldrig været bedre!”

15/10/2018 | Flixfilm

På fredag den 19. oktober lander tredje sæson af ‘Daredevil’ på Netflix Danmark og selvom en anden Marvel-superhelt blev knock-outet tidligere på ugen, så er det ikke noget, der bør gøre fans nervøse for der er øjensynligt noget særdeles godt i vente!

Anmeldelserne til ‘Daredevil’ sæson 3 er nemlig begyndt, at dukke op på nettet og i særdeleshed én anmeldelse fra amerikanske The Washington Post sender forhåbningerne i vejret.

Anmelder David Betancourt skriver blandt andet; “Hvis du troede, at det begyndte at gå ned af bakke for Marvel-serierne efter to dårlige sæsoner af ‘Iron Fist’ og den middelmådige ‘The Defenders’, bringer den nye sæson af ‘Daredevil’ dig troen tilbage.”

“Tredje sæson af ‘Daredevil’ er så god, at selv ‘The Punisher’ må vige fra førstepladsen, som den bedste Marvel-serie (…) ‘Daredevil’ har aldrig været bedre og sæson 3 er den hidtil bedste!”

LÆS OGSÅ:   Ugens nyheder på Netflix (Uge 22 – 2024)

Hele anmeldelsen fra The Washington Post kan læses her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den store ros kan blandt andet tilskrives genkomsten af superskurken Kingpin / Wilson Fisk, der har sat sig for at ødelægge Daredevil én gang for alle. Tilmed med hjælp fra den nye skurk Bullseye.

Netflix har udsendt en video, som fortæller mere om Kingpins tilbagevending, som kan ses nederst i artiklen.

Flixfilm vil inden længe også have en anmeldelse af ‘Daredevil’ sæson 3 klar, men efter alt at dømme kan fans godt begynde at skrue forventningerne i vejret.

Se ‘Daredevil‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar