Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Daredevil kan dukke op i ‘The Punisher’

Daredevil kan dukke op i ‘The Punisher’

02/12/2018 | Flixfilm

daredevil punisher sæson 2 netflix dkForleden kom det frem at Marvel/Netflix-serien ‘Daredevil’ er blevet lukket og slukket, og alle fremtidig afsnit af blevet aflyst.

Det lader dog ikke til, at vi har set det sidste til den blinde superhelt på Netflix.

Det amerikanske medie Deadline skriver nemlig, at der er stor mulighed for at Daredevil får en rolle i den kommende anden sæson af ‘The Punisher’.

‘The Punisher’ er en såkaldt spin-off-serie på ‘Daredevil’ sæson 2 hvor karakteren The Punisher første gang blev præsenteret. Han blev dog så godt modtaget, at det blev besluttet at give antihelten sin egen serie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mediet nævner også muligheden for at Daredevil kan medvirke i ‘Jessica Jones’ sæson 2, som også er på vej, men her chancerne umiddelbart ikke så store.

Premieredatoerne på de nye sæsoner af ‘The Punisher’ og ‘Jessica Jones’ er endnu ikke blevet offentliggjorte.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Andy Warhol Diaries'

Til trods for at det er slut med ‘Daredevil’ på streamingtjenesten Netflix, så lader det bestemt ikke til at være helt slut med karakteren, da Marvel i forbindelse med aflysningen pointerede at Daredevil vil leve videre i fremtidig projekter.

Det kan umiddelbart være i en ny serie på den kommende streamingtjeneste Disney+, som ejer alle Marvel-rettighederne, eller i en fremtidig biograffilm.

Det kom som en overraskelse, at serien ‘Daredevil’ var blevet droppet, da den var blandt de mest populære superhelteserier, men Deadline pointerer at produktionen har været i stormvejr alle år, da der f.eks. har været en ny showrunner hvert år, så der er muligvis andre ukendte årsager til at Netflix valgte at trække stikket.
Skriv kommentar