Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Daredevil sæson 2 på Netflix til marts

Daredevil sæson 2 på Netflix til marts

07/01/2016 | Flixfilm

daredevil sæson 2 netflix premiereNu kan Netflix løfte sløret for premieredatoen på den længeventede anden sæson af Daredevil. Fra den 18. marts 2016 kan Marvel’s Daredevil sæson 2 streames eksklusivt på Netflix Danmark. I denne anledning har streamingtjenesten udsendt en teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Der er de seneste dage gået forlydninger om, at Daredevil sæson 2 ville have premiere d. 25. marts. Det var samme dag som den længeventede superheltefilm Batman v Superman: Dawn of Justice har premiere og således skulle de tre superhelte kæmpe side om side om seerene. Men sådan endte situationen som bekendt ikke nu da Netflix har annonceret, at Daredevil vender tilbage på streamingtjenesten d. 18. marts, hvor alle episoder i sæson 2 vil kunne ses med det samme.

Det er i øvrigt ikke mere end få dage siden, at Netflix ligeledes kunne offentliggøre de første billeder fra sæson 2. Billeder som bl.a. viser Jon Berthal som Frank Castle og Elodie Yung som Elektra. Find billederne her; Se billederne fra Daredevil sæson 2.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i december 2023

Marvel’s Daredevil handler om Matt Murdock, der mister synet som barn, og derfor forstærkes hans øvrige sanser. Matt Murdock lever af at bekæmpe kriminalitet som advokat om dagen og superhelten “Daredevil” om aftenen i Hell’s Kitchen i New York City.

Efter Daredevil sæson 2 er kommet på Netflix, venter vi blot på at serierne omhandlende Luke Cage og Iron Fist får premiere, som alle alle leder op til en stor superhelteforening i Marvel’s The Defenders, som får eksklusivt premiere på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Daredevil sæson 2 på Netflix Danmark fra. 18 marts.
2 kommentarer til Daredevil sæson 2 på Netflix til marts

  1. Nino - kl. 23:37, 07-01-2016:

    Yes! glæder mig så meget! 🙂

  2. thomas - kl. 10:37, 09-01-2016:

    noget nyt mht agent carter anden sæson ??
    hvornår kommer den på netflix.dk ???

    og hvad med arrow , og grimm ???

Skriv kommentar