Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Daredevil sæson 3 i produktion

Daredevil sæson 3 i produktion

22/07/2016 | Flixfilm

Daredevil-sæson 3 netflix danmarkUnder dette års Comic Con i San Diego afslørede streamingtjenesten Netflix forleden, at den blinde superhelt Daredevil vender tilbage for en tredje sæson. Der er endnu ikke offenliggjort en premieredato for sæson 3.

Netflix-serien Daredevil havde premiere på streamingtjensten i april 2015 og blev hurtigt fulgt op af en sæson 2, da serien blev modtaget med megen ros og hurtigt skabte sig en stor fanbase. Anden sæson havde premiere i marts 2016 og bød på et nyt ansigt i form af karakteren The Punisher, som ligeledes blev hyldet og kort efter premieren kunne Netflix derfor afsløre, at der også kommer en enkeltstående serie med The Punisher i hovedrollen – selvom dette ikke var en del af den oprindelige aftale med Marvel.

Foruden de fire (nu fem med The Punisher) enkeltstående superhelte-serier med Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage, som Netflix og Marvel er blevet enige om at producere, så kulminerer det hele senere i en The Defenders-miniserie hvor et dreamteam af superheltene går sammen om at klare de onde kræfter. Her er det meningen at både Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist vil medvirke i samme serie. Hvorvidt The Punisher nu også vil være en del af denne er der ingen informationer om.

LÆS OGSÅ   Netflix filmatiserer 'Krøniker fra Rødsten'

Daredevil handler om Matt Murdock, der mister synet som barn, og derfor forstærkes hans øvrige sanser. Matt Murdoc lever af at bekæmpe kriminalitet i som advokat om dagen og som superhelten “Daredevil” om aftenen i Hell’s Kitchen i New York City.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er endnu ingen premieredato for Daredevil sæson 3, men i mellemtiden kan du se sæson 1 og 2 på Netflix Danmark i dag.    Skriv kommentar