Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Daredevil sæson 3 i produktion

Daredevil sæson 3 i produktion

22/07/2016 | Flixfilm

Daredevil-sæson 3 netflix danmarkUnder dette års Comic Con i San Diego afslørede streamingtjenesten Netflix forleden, at den blinde superhelt Daredevil vender tilbage for en tredje sæson. Der er endnu ikke offenliggjort en premieredato for sæson 3.

Netflix-serien Daredevil havde premiere på streamingtjensten i april 2015 og blev hurtigt fulgt op af en sæson 2, da serien blev modtaget med megen ros og hurtigt skabte sig en stor fanbase. Anden sæson havde premiere i marts 2016 og bød på et nyt ansigt i form af karakteren The Punisher, som ligeledes blev hyldet og kort efter premieren kunne Netflix derfor afsløre, at der også kommer en enkeltstående serie med The Punisher i hovedrollen – selvom dette ikke var en del af den oprindelige aftale med Marvel.

Foruden de fire (nu fem med The Punisher) enkeltstående superhelte-serier med Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage, som Netflix og Marvel er blevet enige om at producere, så kulminerer det hele senere i en The Defenders-miniserie hvor et dreamteam af superheltene går sammen om at klare de onde kræfter. Her er det meningen at både Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist vil medvirke i samme serie. Hvorvidt The Punisher nu også vil være en del af denne er der ingen informationer om.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Harder They Fall'

Daredevil handler om Matt Murdock, der mister synet som barn, og derfor forstærkes hans øvrige sanser. Matt Murdoc lever af at bekæmpe kriminalitet i som advokat om dagen og som superhelten “Daredevil” om aftenen i Hell’s Kitchen i New York City.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er endnu ingen premieredato for Daredevil sæson 3, men i mellemtiden kan du se sæson 1 og 2 på Netflix Danmark i dag.    Skriv kommentar