Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daredevil

Daredevil

01/11/2014 | Flixfilm

Se Daredevil på Netflix

Indspilningsår: 2015–2018
Genre: Action, Crime, Drama, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio
Spilletid: 54 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: Ben Affleck er Matt Murdock, en Marvel Comics-helt, der er advokat om dagen, men bekæmper forbrydere om natten for at hævne mordet på sin far, der var bokser.


Se Daredevil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDaredevil havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Daredevil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Daredevil herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Daredevil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daredevil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar