Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dark Blue

Dark Blue

04/03/2015 | Flixfilm

Se Dark Blue på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Ron Shelton
Skuespillere: Kurt Russell, Scott Speedman, Michael Michele, Brendan Gleeson
Spilletid: 118 min
Land: USA, UK, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Nogle dage før frifindelsen af de hvide betjente, der tævede den sorte Rodney King, bliver to betjente bedt om at "ordne" en sag om et firdobbelt mord.


Se Dark Blue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDark Blue havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dark Blue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dark Blue herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dark Blue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark Blue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar