Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dark Blue

Dark Blue

04/03/2015 | Flixfilm

Dark Blue på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Ron Shelton
Skuespillere: Kurt Russell, Ving Rhames, Scott Speedman
Spilletid: 1 min
Land: United States, United Kingdom, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Nogle dage før frifindelsen af de hvide betjente, der tævede den sorte Rodney King, bliver to betjente bedt om at "ordne" en sag om et firdobbelt mord.

Dark Blue havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dark Blue på YouTube.Se Dark Blue på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dark Blue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark Blue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dark Blue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dark Blue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar