Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dark Crimes

Dark Crimes

01/12/2018 | Flixfilm

Se Dark Crimes på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Alexandros Avranas
Skuespillere: Jim Carrey, Marton Csokas, Charlotte Gainsbourg, Kati Outinen
Spilletid: 92 min
Land: USA, Poland
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: En betjent arbejder på en gammel mordsag, da han opdager, at en kendt forfatters seneste roman indeholder detaljer, der er uhyggeligt tæt på den sag, han efterforsker.


Se Dark Crimes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDark Crimes havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dark Crimes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dark Crimes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dark Crimes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark Crimes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar