Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dark Crimes

Dark Crimes

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Dark Crimes på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Alexandros Avranas
Skuespillere: Jim Carrey, Marton Csokas, Charlotte Gainsbourg, Kati Outinen
Spilletid: 92 min
Land: UK, Poland, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: En betjent arbejder på en gammel mordsag, da han opdager, at en kendt forfatters seneste roman indeholder detaljer, der er uhyggeligt tæt på den sag, han efterforsker.


Se Dark Crimes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dark Crimes havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dark Crimes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dark Crimes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dark Crimes er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark Crimes stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore