Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dark Desire

Dark Desire

15/07/2020 | Flixfilm

Se Dark Desire på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Maite Perroni, Erik Hayser, Jorge Poza
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Den gifte Alma tilbringer en skæbnesvanger weekend hjemmefra, som bringer safterne i kog, ender i tragedie og leder hende til at tvivle på dem, der er tættest på hende.

Dark Desire (Mørkt begær) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dark Desire på YouTube.Se Dark Desire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dark Desire (Mørkt begær) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark Desire (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dark Desire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dark Desire (Mørkt begær) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Dark Desire

  1. Heidi Steinbrecher - kl. 23:30, 18-07-2020:

    Lidenskabeligt nervepirrende, fængende, spændende til det sidste… overraskende…. kan ikke vente til sæson 2 kommer…

    Skriv kommentar