Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dark Forces

Dark Forces

21/08/2020 | Flixfilm

Se Dark Forces på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Bernardo Arellano
Skuespillere: Mauricio Aspe, Johana Fragoso Blendl, Dale Carley, Ángel Garnica
Spilletid: 81 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En oprørsk forbryder, der leder efter sin søster, søger svar på et snusket hotel, hvor han møder en skummel gæst og flirter med en mystisk servitrice.


Se Dark Forces på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dark Forces (En mørk kraft) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dark Forces (En mørk kraft) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dark Forces:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dark Forces (En mørk kraft) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark Forces (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar