Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dark Shadows

Dark Shadows

01/02/2019 | Flixfilm

Se Dark Shadows på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Fantasy, Horror
Instruktør: Tim Burton
Skuespillere: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Eva Green
Spilletid: 113 min
Land: USA, Australia, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Tim Burtons fortolkning af den gotiske kultserie om en vampyr, der vender tilbage til sin ejendom, som er faldet i ruiner, for at møde sine moderne efterkommere.

Dark Shadows havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dark Shadows på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dark Shadows ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark Shadows stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dark Shadows, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dark Shadows er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar