Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dark Shadows

Dark Shadows

01/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Dark Shadows på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Fantasy, Horror
Instruktør: Tim Burton
Skuespillere: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Eva Green
Spilletid: 113 min
Land: USA, Australia, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Tim Burtons fortolkning af den gotiske kultserie om en vampyr, der vender tilbage til sin ejendom, som er faldet i ruiner, for at møde sine moderne efterkommere.


Se Dark Shadows på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dark Shadows havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dark Shadows ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dark Shadows herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dark Shadows er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dark Shadows stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar